Coolingar

Sha bloggen!
Helgen var sjukt kul med underbara människor! Har ett blåmärke och en bula på ryggen och i huvet efter virvelvinden(Y)
Dagen har varit ganska seg, var hos mormor en runda på dagen. somnade i hennes säng för jag var så jävla trött och vaknade av att det var en tant i rummet som stirrade på mig ehehehheehe.
Nu sitter jag och gör svenskan sista uppgiften att göra på Lundåkerskolan. Känns bra :) Vet inte om jag kommer bli färdig med den för det är väldigt mycket att göra så jag vet inte varför jag sitter vid datan och gör ingenting.
Ni får ha det så bra puss!

Bilder från dagen!

Helt borta eller vad?
gangtas
hahah vafan gör vi? ser helt seriösa ut haha
rolig dag somfan! Nu drar jag och Daniella upp till stan för att möta Dragana, Madde, Lara, Emilia och Anela.
Puss!

gårdagen

söt liten bild från förra året tror jag hihi<3
Sha bloggen! Det var najs igår. Det regnade bara när vi var på väg dit och när vi skulle hem så de va softination!
Dragana följde med mig hem efter skolan sen stack vi till henne och sen vid 8 stack vi och mötte dom andra små flickorna. Vi stack upp till stan och först åkte vi virvelvinden 3 gånger den va as kul, gick fan as snabbt. Och sen gick vi runt och gjorde inte så mycket, sen stack vi hem till Laras lilla pojke och va där till tjugo i elva ungefär. Sen stack vi till stan igen och åkte mer och träffade folk, sen vid 12 stack vi till pizzerian och åt och satt där en stund. Sen stack vi hem. Ganska lyckad kväll :)
Idag hoppas jag att jag får sova hos Dragana. Annars måste jag hänga med mina föräldrar till Halmstad och det vill jag verkligen inte för jag vill ut ikväll med mina gangstas<3
Ska kolla på karnelevalen med Dragana och Sonja hihi.
Nu snackar jag med Dragana i telefon och vi ska snart (om 1 år) dra till centrum och köpa godiiis på marknaden. Det kommer fina bilder senare
Puss!

:)

Nu drar jag och Dragana ut och så ska vi möta Daniella, Tiffany, Lara, Anela och Emilia halv 8. Jag och Dragana ber till gud att det inte börjar regna. Kommer bli fett kul ikväll.
Ha de gött!

städa

Sha bloggen! Anna gick inte vidare till final igår, dehär sög fan. Hade vi skickat vidare Salem Al Fakir hade han tagit hem hela eurovision. Hann klart med mitt teknikarbete idag och det känns så skönt att de e klart nu.
Efter skolan stack jag och Dragana till stan och hon växlade pengar, sen stack vi till Dragana och där hämtade pappa oss. Nu sitter vi hemma hos mig och jag ska snart duscha och sen ska vi städa för det behövs verkligen hehehehhee. Hoppas det slutar regna annars kommer det bli tråigt ikväll, iaf väldigt kallt.
eftersom att jag inte kunde lägga upp bilder från gårdagens fotande så lägger jag upp några nu :)
sötis
bestis <3
SÖT!
hihihihi


idag



Sha bloggen! Just nu sitter jag hemma hos Tiffany med Madde. Vi har fotat och nu ska vi göra milkshake mmmmmm. Måste åka och köpa mjölk också för den är slut hehehehehehehehe. Vi ska köpa ostbågar också hihihihiihihihi. Ikväll ska vi kolla på Eurovision song contest, de är ju faktiskt semifinal :) Heja Sverige! men nu måste vi dra för Madde tjatar om att få datorn hela tiden.
Herrå!


trött

Sha bloggen! Kom nyss hem från skolan och jag är riktigt jävla trött. Borde nog egentligen sova men jag har så jävla mycket att göra så jag får nog sätta fart om jag inte ska få ig i typ 3 ämnen. herrå!

Godmorgon

Godmorgon bloggen! Har sovmorgon idag till 10.15 så jag vet inte riktigt varför jag gick upp såhär tidigt.
Solen skiner och fåglarna kvittrar, de är som de sa vara då :) Får väl fördriva tiden med att tvätta min bugrider eftersom vissa personer skitade ner den igår när dom körde den...
Uppdaterar när jag kommer hem från skolan igen. Tills det får ni ha de gött! peace

:)

Mamma kom nyss in med telefonen och sa att dom ringde från biblioteket. Jag trodde att det var nån bok jag ahde glömt att lämna in och skulle betala men så va de att jag hade vunnit två filmer för att jag röstade på en bok eller nåt hahahah. så kan de gå :)

Pontiak!

HAHAHAHA OM DET ÄR NÅGON SOM ÄR GRYM SÅ ÄR DET DENNA KILLEN!
http://open.spotify.com/track/3gzGe7xBEueJyaWbzqiQL7
http://open.spotify.com/track/4B5roUX172hhwBuxoPwhYW
PONTIAK DU ÄR MIN IDOL <3<3<3

Today!

Sha bloggen! Idag har jag tillbringat min eftermiddag hos Madde, vi har scrappat och ätit bananasplit mmmmmm :3
Nu sitter jag och dricker vitamin dricka och äter godis tjock som jag är. Ska nog spela lite Robot Unicorn Attack för de va faktiskt kul hehehe. Hemma hos Madde lyssnade vi på massa gamla låtar som jag inte har lyssnat på på väääldigt länge så här är en låt vi lyssnade på och som var en av dom låtarna som jag lyssnade mycket på när jag var liten tihihi

Sommaren är snart här!

Sha bloggen! Fick reda på av Sara Yaghi att jag och hon ska sjunga "here comes the sun" på skolavslutningen,  kommer bli grymt eftersom att låten är grym och Sara är grym så vad kan gå fel lixom? :D
Nu är jag pepp somfan. Snart är sommaren här och skolavslutningen och Malta och Halmstad och Estet musik! Kommer bli grymt asså! :D här får ni den sköna låten puss! <3

Helgen!

Eftersom att jag bara ligger i sängen och har tråkigt kan jag ju passa på att lägga upp lite fina bilder från min och Draganas najsiga helg i Halmstad :D
Dragana blev jagad av en geting hahhahhahahhahahaa
Vaarmt <3
Coolingen <3
Jag drar till med en fin pose framför Burger King
älskar min näsa otroligt mycke!<3  NOT..
Vi hade iaf sjukt kul i helgen! puss

hihi

Sha! Kunde inte uppdatera igår kväll eftersom mitt internet cpade. Hade inte så mycket att skriva ändå så de gör väl inget. Hur som helst så kom jag nyss hem från optikern, Madde gjorde nått körkorts test. Körkort, det låter riktigt stort asså. Nyss gick man i sjuan och hade as stor respekt för alla dom stora läskiga niorna men nu är det vi som är dom stora läskiga niorna och ska snart börja på gymnasiet. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Nu ligger jag i sängen och mår riktigt illa, vågar inte gå upp ur sängen för då kommer jag förmodligen att spy. Nu ska jag nog sova lite.

Ha de bra!

Piercing

Hemkommen från Göteborg nu. Mötet var faktiskt intressant, men det var lite för långt tycker jag nog.
Efter mötet stack vi till Nordstan, jag tog hå i naveln.
Trodde aldrig att jag skulle våga eftersom att jag är rädd för nålar men det gick bra.
Det gjorde inte ens ont, här får ni en blodig söt liten bild. Igga fläsket!


Göteborg!

Nu drar vi till göteborg bitches!

Fail

Hej igen! Vi failade lite, när vi kom fram till Burger King så var det inte öppet.
Bella and Dragana goes no food for the kvällen :( Nu sitter vi och lyssnar på när Sam och August ringer till USA och "dör" av skratt. Dom är grymma somfan! Fattar inte hur dem kan ringa utan att skratta. Otroligt! Planerat att kolla på Avatar också men det blir nog inte så heller. Fick nog lite färg innan när vi var på stranden för det bränner somfan. Imon blir det uppstigning kl 08.30 eftersom vi ska iväg till göteborg på möte vid 10 så snart blir det sängen. Men dagen har varit riktigt soft med massa kul :)
Puss på er!

Tjockisar

Sha bloggen! Jag och Dragana har pusslat mycket flitigt nu,
gjorde nästan färdigt hela pusslet det var väldigt jobbigt.
Amanda och Julia kom och hälsade på,
länge sen jag träffade dom och har saknat dom väldigt mycket.
Nu ska jag och Dragana sticka till Burger King.
Ha det bra!



shopping

Kom nyss hem från stranden, vädret är uuunderbart :D Familjen drog ut till Tylösand igen så jag och Dragana är ensamma hela kvällen, scaaary O.o här är linnena jag köpte idag (tar Draganas bilder eftersom dom är likadana)
supergölligt!
Nu ska vi in och äta guudis och pussla :3
Bye!

Stranden

Fan va härligt väder! Kom precis tillbaka från stan.
Köpte tre skit söta linnen och ett par blåa glasögon.
Vi ska nu bege oss till stranden och bada och sola :D
ha de gött!


SOL

Vaknade nyss, familjen har dragit till Tylösand så snart sticker jag och Dragana till stan.
21,3 grader + och strålade sol + Halmstad. Det kan inte bli mycket bättre :D Igår natt kollade jag och min söta serb på "Legends of the fall" den var helt ok, blev ba lite irriterad när alla bra dog hela tiden :( Nu drar jag och Dragane till stan, uppdaterar när jag kommer hem. Ha de bra!

:)

Äntligen är jag i Halmstad igen, känns så jävla skönt. Älskar lukten här, den är speciell :D i fredags kväll var vi på Wild West de va naaajs. här kommer lite bilder från det :)
gulligt
sött
.

min dag

Idag har det varit en sån dag man kan kalla skit dag:) Vaknade 08.50 så jag va smått stressad och glömde hälften av mina saker hemma. Hämtade Madde och jag trodde att det var kondition vid scoutbacken vilket det inte var. Blev ännu mer försenade och när vi klev ur bugridern märkte jag att det bara rann massa bensin från tanken, Bensinslangen hade gått sönder great!(Y) Hade styrketest och efter gympan märkte jag att jag hade glömt mina vanliga skor hemma eftersom jag satte på gympaskorna hemma. Det var knappt någon bensin kvar i bugridern så man fick ju hoppas på att den gick hela vägen hem. Var hemma med Dragana och hämtade mina skor och tankade bugridern så vi kom till skolan när det var 5 minuter kvar av SO:n. äcklig mat i skolan, Franska nationella efter maten gick nog helt okej kändes det som. Efter skolan hade jag fiollektion gick inte så bra eftersom jag inte hade hunnit öva så mycket för klassresan och så glömde jag de 100 kr jag skulle lämnat till Annika. När jag skulle åka hem efter fiolen glömde jag låsa upp hänglåset vid bakhjulen så när jag skulle köra iväg fastnade låset i bakhjulet och bugridern gick inte att rubba. Efter någon minut cyklade Tiffany förbi så vi hjälptes åt att få loss låset. Låset gick sönder och så va det nån plast grej som lossnade och jag har ingen aning om den behövdes men det märker jag väl efter hand. Stressade hem för att packa för att sedan åka till Halmstad med Dragana och på söndag ska vi åka till Göteborg på träff för språkresan till Malta.
Hoppas att ni inte haft en lika dålig dag som jag!

Caroline bloggar!

Sitter här hos Bella och äter schamallows samtidigt som jag blir attackerad av grod ägg som hon har i en burk i hennes rum. Hon har sparat på dom rätt länge och det är så hon visar kärlek till sina vänner :S

Vi kollade på New moon innan och i slutet satt Bella och grät så jag var tvungen att trösta henne. hade tänkt visa en liten fin bild på mig och bella :)

Spexfoto!

Här kommer lite bilder!
Emelie och Sara :)
9G
Jag och Anela <3
9I
haha efterblivna
bästa 9J <3
.

.

Spexet idag gick bra, förutom att vi inte fick ha våran TTL-skylt.
alla killar tog faktiskt på sig klänningar,
trodde att dom skulle vägra men dom va bäst :D
Vi var ju då Evas Änglar och vi var lätt snyggast!
Bilder kommer så snart jag har fått in dom på datan.
Kanske hinner lägga upp några nu för sen ska jag ut med Caroline! :D

9J

här är en söt liten bild från skolavslutningen i åttan tror jag. Dehär tre åren har gått as snabbt! Det är helt sjukt att våran underbara klass ska skiljas åt om inte alls lång tid! Kommer sakna våran klass enormt mycket, den är bäst! hade tyvärr ingen bild på hela klassen och Jonthe skulle förmodligen klaga och anmäla mig för att han var med på bild så det var nog bäst såhär :) Vi har gått i samma klass i snart tre år, med vissa längre. Den jag har gått längst med är Dragana. Vi har gått i samma klass ända sedan dagis och så ska vi gå samma linje på gymnasiet. är as pepp inför gymnasiet eftersom vi ska gå estet musik! Då kommer det faktiskt vara kul att gå till skolan :D  men jag kommer sakna denna underbara klass enormt! puss på er

Hemma igen!

Japp då var man hemma från årsmötet! det gick bra, det var ganska drygt
men jag vann "Schammalows" (marshmallows) våran ordförande kunde inte riktigt uttala ordet :)
Funderar på att bli tränare för de små barnen tillsammans med Fanny också om vi får och orkar,
inte säkert alls men jag hoppas :) nu ropar mamma igen som vanligt, här får man aldrig vara ifred(Y) ska gå och kolla lucia klänningar nu, de kanske låter lite udda men jag är nog lite udda, man blir ju som man umgås:)

Årsmöte för badminton!

Årsmöte för badmintonklubben kl 19.00 så mamma gör mackor i köket förfullt! kommer va ganska drygt eftersom dom snackar en massa. Fast man kan vinna en massa saker om man är där så det är väl därför alla går dit. Det är i alla fall min anledning hehe... hur som helst så sitter jag och äter MILKA<3 det är nog världens godaste choklad hihi (a) och något mer som är riktigt gott är ett kallt glas mjölk till det, perfekta kombinationen! fick VG+ i engelska nationella, om jag hade skrivit en längre uppsats hade jag fått MVG men aja, jag är ganska nöjd, lite surt att man inte fick MVG men jag ska inte klaga för jag är inte så speciellt bra på engelska ändå. Nu ska jag spela alla  dom beroendeframkallande facebook spelen som finns och lyssna på "someone somewhere" av Jason Reeves, lyssnade mycket på den innan. den e grymt bra :D som sagt jag skriver inga intressanta saker men jag tvingar inte någon att läsa. peace out!

Spex

shena shena! Spexfoto imorgon så vi fixade det mesta på klassrådet och svenskan, resten fixar vi imorgon. Måste säga att vi kommer vara snyggast av alla! Hinner inte skriva något mer just nu för jag måste städa mitt vackra rum innan min mamma hugger halsen av mig. uppdaterar förmodligen sen om jag orkar, inte för att nån läser min blogg men ändå :)

hårigt ~


så blev håret, tycker de va helt okej. man ser inte så mycket för det är svartvitt men det såg gult ut i cam (Y) varsågod Sam, där fick du din bild! ;)

Danmark

Tänkte visa lite bilder från våran underbara klassresa
Eva, Madde, Stina och Emilia
jag var helt klart kung på pingis!
vi var på bonbonland :D
man ser ju vilka som dras till dom billiga sakerna...
sötisar

:)

Sha bloggen! Sitter här jämte en sovande Madde. Tror att Danmark tog väldigt hårt på henne ;) Verkar som att den gjorde det på flera i klassen.. Många sjuka idag asså!

Pappa polis


Här får ni en söt liten bild från mitt projektarbete.
halloj! nu har jag skaffat blogg, jag hörde hur vindarna viskade att bloggvärlden behöver mig så jag kände att det var min plikt att skaffa blogg hehe. Hur som helst så tänkte jag att mitt första inlägg skulle handla om min dag. Skolan gick ganska snabbt idag, vi hade franska nationella och det gick inte så speciellt bra. Sen hade vi bild och efter det teknik där 9I kom och förstörde våran trevliga lilla lektion :( Efter skolan stack jag och Madde till frissan och så blev jag blond igen hihi. Sen tankade jag min bugrider för första gången, känner mig proffsig nu (a) När vi nästan var hemma hos mig så kom polisen och stannade oss och jag blev as nervös för jag trodde att jag hade gjort något fel. Jag fick blåsa och sen ville dom se mitt körkort och smart som jag är så ligger det hemma så dom fick köra efter mig hela vägen hem till mig och sen stack dom. Ryktet spred sig snabbt för pappa ringde mig strax efteråt och frågade vad som hade hänt. Jag var helt skakis i typ 1 timma efteråt. Jag och Madde gick upp ett kilo var efter våra otroligt snygga bananasplits!
Det var nog allt jag hade att skriva för denna gången herrå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0